Med en upplyftande känsla om att ta sig igenom svåra tider släpper artisten Enoka singeln The woman in me. Att vara kreativ och tänka utanför boxen.
Resultatet är en härligt medryckande låt med sköna rytmer som garanterat kommer att få dig dansa igenom dagen. För visst blir man inte annat än lycklig över denna härliga artist och poplåt?

Popmuzik Podcast

The woman in me är artistens andra låt för i år och följer upp More than friends som släpptes i början av året. Men nu blir det som sagt somriga rytmer och upplyftande stämning när artisten tar oss in i sommaren med sin nya singel.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011