Svenska Enoka är artisten som har tagit sin karriär från bakgrundssångerska till en internationell karriär. År 2021 nominerades hon till The Hollywood Music in Media Awards för bästa dans och vann den lokala delen av Sveriges nationella radiotävling med låten I’m Alive. 

Skicka in din musik

Nya låten More than friends är ett samarbete med Johan Björk, Alexander Holmgren och producerad av Jay Birch. Den synthdrivna basgången flirtar snyggt 80-talet och vokalerna påminner även de om samma era med sitt frodiga reverb. Rätt mängd nostalgi blandas med nutid, vilket skapar en dynamisk lyssning som talar om att vilja vara mer än bara vänner.

Enoka som artist har funnit ett distinkt sätt att kombinera värmen från R&B med popens hookiga melodier. Artisten har lagt sång för artister som Arash, Gunter, polska Margaret och även framfört live i Eurovision-sändningen i Globen i Stockholm.

Med debutsingeln Like a Hurricane och följande låtar som Queen on the Dance Floor, Salvation Running Hills och I’m Alive har hon tagit världen med storm och är redo att nå nästa nivå som internationell artist. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011