Svenska Enoka är artisten som har tagit sin karriär från bakgrundssångerska till en internationell karriär. År 2021 nominerades hon till The Hollywood Music in Media Awards för bästa dans och vann den lokala delen av Sveriges nationella radiotävling med låten I’m Alive. 

Nya låten More than friends är ett samarbete med Johan Björk, Alexander Holmgren och producerad av Jay Birch. Den synthdrivna basgången flirtar snyggt 80-talet och vokalerna påminner även de om samma era med sitt frodiga reverb. Rätt mängd nostalgi blandas med nutid, vilket skapar en dynamisk lyssning som talar om att vilja vara mer än bara vänner.

Enoka som artist har funnit ett distinkt sätt att kombinera värmen från R&B med popens hookiga melodier. Artisten har lagt sång för artister som Arash, Gunter, polska Margaret och även framfört live i Eurovision-sändningen i Globen i Stockholm.

Med debutsingeln Like a Hurricane och följande låtar som Queen on the Dance Floor, Salvation Running Hills och I’m Alive har hon tagit världen med storm och är redo att nå nästa nivå som internationell artist. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.