Efter att ha slagit igenom i amerikanska The Voice 2015 har Riley Biederer släppt en hel del singlar, där 2020 var året hon skruvade upp releasetakten.

DOLBY ATMOS

Nu är Biederer aktuell med singeln mg. En låt som är lite av en hyllning till dina 20-något år. När du gått ifrån att vara barn och innan du hamnar i det verkliga vuxenlivet, som då är vid dina 30-något. Med mg får vi en charmig poplåt om att leva i nuet och inte bry sig om att man inte har en soffa i lägenheten man delar med sin vän och att vara ute och festa och träffa nya bekantskaper. Visst var de där åren mellan 20 och 30 något alldeles extra?
Så känner i alla fall jag när jag hör och minns tillbaka mina år som 20-något.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011