Lekfullt, energiskt och snudd på galenskap det är inga andra än indie rockbandet The Land som är tillbaka med den sköna singeln Echo Baby. Riviga elgitarrer och nostalgiska syntar välkomnar oss i det 25 sekunder långa introt. För att vara inde gömmer sig här även en hel del blues och sväng. Helt klart ett lyckopiller i den stundande vårens blom. 

Apple Music Svensk Pop

Vad handlar låten om då? Helt enkelt fascinationen för gravitationsvågor, inget konstigt med det alls. 

“Låten föddes ur en enorm fascination för upptäckten av Gravitationsvågor. Vi lyssnade och sögs in i ljudet av universums skapelse. Blev enkelt att skriva nått här och nu, när referensen var det första ljud som någonsin skapats. För oss en given låt att spela på Nobels efterfest. Men inte oväntat tog det längre tid för oss att göra klart skivan än vad det tog för teamet bakom upptäckten att få nobelpris.”

The Land

Ingen kan säga annat än att det här är lir på hög nivå! Jag känner det ända in i benmärgen och kan inte göra annat än digga med till takten. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.