Lekfullt, energiskt och snudd på galenskap det är inga andra än indie rockbandet The Land som är tillbaka med den sköna singeln Echo Baby. Riviga elgitarrer och nostalgiska syntar välkomnar oss i det 25 sekunder långa introt. För att vara inde gömmer sig här även en hel del blues och sväng. Helt klart ett lyckopiller i den stundande vårens blom. 

Nordiska Favoriter

Vad handlar låten om då? Helt enkelt fascinationen för gravitationsvågor, inget konstigt med det alls. 

“Låten föddes ur en enorm fascination för upptäckten av Gravitationsvågor. Vi lyssnade och sögs in i ljudet av universums skapelse. Blev enkelt att skriva nått här och nu, när referensen var det första ljud som någonsin skapats. För oss en given låt att spela på Nobels efterfest. Men inte oväntat tog det längre tid för oss att göra klart skivan än vad det tog för teamet bakom upptäckten att få nobelpris.”

The Land

Ingen kan säga annat än att det här är lir på hög nivå! Jag känner det ända in i benmärgen och kan inte göra annat än digga med till takten. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011