Med bas i nederländska Haag är duon Silver Lake tillbaka med singeln Violet. Låten i sig följer upp debuten Under the Silver Lake som de släppte i Mars. Med nya singeln bjuder de oss på drömliknande pop samtidigt som de sjunger om en mörkare version av en själv. Den där versionen av dig som träder fram när dina egna färger flagnat. Med låten vill duon lyfta fram att det är viktigt att vända negativa spiraler och jobba på att må bättre.

Popmuzik Lover Patreon

Silver Lake kommer under året släppa ytterligare tre singlar innan det är dags för ett album, som släpps under 2023. Men innan dess kan du lyssna på denna filmiska och drömliknande singel här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011