Med bas i nederländska Haag är duon Silver Lake tillbaka med singeln Violet. Låten i sig följer upp debuten Under the Silver Lake som de släppte i Mars. Med nya singeln bjuder de oss på drömliknande pop samtidigt som de sjunger om en mörkare version av en själv. Den där versionen av dig som träder fram när dina egna färger flagnat. Med låten vill duon lyfta fram att det är viktigt att vända negativa spiraler och jobba på att må bättre.

Favoriter Apple Music

Silver Lake kommer under året släppa ytterligare tre singlar innan det är dags för ett album, som släpps under 2023. Men innan dess kan du lyssna på denna filmiska och drömliknande singel här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.