Då var det dags för Sebastian och Johan att lista fem favoriter var av alla de låtar som släppts senaste veckan. Hoppas du också hittar några nya favoriter bland dessa.

Favoriter Apple Music

Sebastians Popfavoriter

Boris René – Home 

Äntligen är han tillbaka en av Sveriges mest souliga röster! Med fotbollsskorna tillfälligt på hyllan är det 100% fokus på musiken och jag är all for it. Nya singeln Home golvade mig och kändes rakt in i själen. Det här lovar helt klart gott för den nya eran av musik från Boris René

Alesso + Zara Larsson – Words 

Hur hade det låtit om Zara Larsson och Alesso hade gjort en låt ihop? Ganska jäkla bra får vi bekräftat i nya Words. Effektiv speltid på under tre minuter och en omedelbar hook. Det här är ett typexempel på pop kreatörer som vässat pennan extra skarpt. 

Thomas Stenström – Sista sommaren 

Lagom till att valborg nalkas kommer Thomas Stenström in och levererar den första sommarhiten för säsongen. Vemodigt och vackert men ändå hoppfullt och medryckande. Återigen visar sångaren sin talang för melodier. 

Sigrid + Bring Me The Horizon – Bad Life 

Sigrid bygger inför sitt kommande album och det är inte utan att förväntningarna är skyhöga. Varenda singel har varit lysande och jag kan knappt värja mig att så sätta tänderna i fullängdaren. På Bad Life får hon sällskap av högaktuella bandet Bring Me The Horizon och tillsammans skapar de pop/rock magi. 

George Ezra – Green Green Grass 

Svängigt och okomplicerat om ett allvarligt ämne. George Ezra ger oss den medryckande Green Green Grass och jag kan inte stå still. Säregen och unik stämma blandas med funkig remisering helt klart en av veckans bästa. 

Johns Popfavoriter

Nina Nesbitt – Dinner table

Åh så snyggt det blev när Nina Nesbitt blir personlig och nostalgisk när hon sjunger om sin mor och mormor på den vackra Dinner table. Det blir en resa tillbaka till Sverige för sångerskan för att uppleva sina rötter i Märsta. Det är extra snyggt med tunnebaneutropet mitt i låten. Gåshud utlovas.

Astian – History

Jag är verkligen så lyckligt lottad som har Sebastian som skribent för bloggen. Han är inte bara grym på att lyfta fram andras låtar, han gör själv riktigt bra låtar och jag tycker han nådde en helt ny nivå med den Justin Timberlake-doftande History. Det är mörkt och snyggt berättat om att aldrig ge upp om ens drömmar, vad än ”förståsigpåare” säger.

Bentley Robles – I hate the weekend

Vem vill inte ha kvalitetstid med sin pojkvän? Bentley Robles vill absolut ha det, men känner att han alltid måste dela pojkvännen med alla hans vänner. Resultatet är den härligt pulserande poplåten I hate the weekend. Ett dansanthem om saknaden om lugna hemmakvällar.

Victoria Anthony – Kinda into you

Hörde jag Caryl Rae Jepsen-pop? Klart att man blir helt till sig av glädje av en sådan sak, för det är precis det som Victoria Anthony bjuder på när hon släpper singeln Kinda into you. Härligt energiinjektion som gör dagen lite mer färgstark.

Octolab – Afternoon avenue

Mörkare, fylligare och bättre. Octolab är äntligen tillbaka med nytt material och släpper den läckra elektropoplåten Afternoon avenue som skvallrar om att 2022 kan bli deras bästa.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011