Dizzy Days är en popgrupp från Australien som består av Aisling O’Byrne, EJ Carey, Bridgette Dabinett och Mikaela Swan. De debuterar idag med singeln Take my heart. En medryckande poplåt som med funkigt beat och groovy basgång som kryddats av underbara discostråkar. Det är en låt som garanterat kommer att få dig att vilja dansa runt i hemmet.

Om Take my heart berättar sångerskan Aisling för bloggen:

Take my heart handlar om förvirringen av ett på och av-förhållande genom en discolåt. Från ingenstans hade jag idén till baslinjen, och den växte så snabbt därifrån att jag kände att jag blev tillsagd vad jag skulle skriva. Känslorna i låten speglar direkt hur jag mådde… och det var mycket ”dagboksskrivande” (eller mer ventilering i antecknings-appen), så allt var ganska fräscht. Jag var i ett sinnestånd i stil med ”okej fan ta dig”, så texterna säger bokstavligen ”fine, take my heart, tear me to pieces but please, once you’re done this time, let me go.”

Bandet har redan blivit ett givet inslag på livescenen i hemlandet, så det är nog bara en tidsfråga innan denna energifyllda kvartett kommer och tar Europa med storm också. Take my heart är definitivt en bra början.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.