Dizzy Days är en popgrupp från Australien som består av Aisling O’Byrne, EJ Carey, Bridgette Dabinett och Mikaela Swan. De debuterar idag med singeln Take my heart. En medryckande poplåt som med funkigt beat och groovy basgång som kryddats av underbara discostråkar. Det är en låt som garanterat kommer att få dig att vilja dansa runt i hemmet.

Skicka in din musik

Om Take my heart berättar sångerskan Aisling för bloggen:

Take my heart handlar om förvirringen av ett på och av-förhållande genom en discolåt. Från ingenstans hade jag idén till baslinjen, och den växte så snabbt därifrån att jag kände att jag blev tillsagd vad jag skulle skriva. Känslorna i låten speglar direkt hur jag mådde… och det var mycket ”dagboksskrivande” (eller mer ventilering i antecknings-appen), så allt var ganska fräscht. Jag var i ett sinnestånd i stil med ”okej fan ta dig”, så texterna säger bokstavligen ”fine, take my heart, tear me to pieces but please, once you’re done this time, let me go.”

Bandet har redan blivit ett givet inslag på livescenen i hemlandet, så det är nog bara en tidsfråga innan denna energifyllda kvartett kommer och tar Europa med storm också. Take my heart är definitivt en bra början.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011