På den nya singeln Kinda into you sjunger den kanadensiska sångerskan Victoria Anthony om ung förälskelse. Om de där första bubblande känslorna man kan få för någon innan man helt lärt känna personen i fråga men är nyfiken på att lära känna. Väldigt charmigt och lekfullt samtidigt som produktionen är härligt driven i sin pop-produktion. Om man gillar pop i stil med den Carly Rae Jepsen släpper, så är detta definitivt något du kommer att gilla.

I musikvideon bjuds vi på en hel del rullskridskoåkning och neonfärger. Videon i sig är regisserad av sångerskan tillsammans med Brock Newman. Om videon berättar sångerskan.

”Jag lärde mig att åka rullskridskor bara en och en halv vecka innan filmningen. Jag har kommit på några galna och komplexa idéer för mina tidigare musikvideor, men den här innehöll den extra utmaningen att lära sig en ny färdighet.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.