Den amerikanska singer-songwritern Autumn Nicholas är här aktuell med singeln Not gonna do this anymore. Låten i sig följer upp Delaing från i fjol och är skriven tillsammans med Lauren Michael Sellers.

Svensk Pop Apple Music

Not gonna do this anymore sjunger artisten om rätten till sitt egna liv och kropp. Att man som kvinna har rätt att bestämma över sig själv och inte vara kvar i relationer som är skadliga för en eller samhällen som trycker ner en och vill bestämma över en. Just det sista blev tydligt när Texas införde strängare abortlagar för att trycka ner och bestämma över kvinnor.

”När vi tog låten in i studion blev innebörden djupare, mer personlig när jag insåg att jag behövde förbinda mig att vara mer sårbar, mer öppen med både hjärta, öron och sinne. Att visa mig som den jag är, vem jag är, och låta andra ta vad de vill från det men inte ändra eller filtrera utifrån vad andra tycker. Håll dig själv trogen med alla dina felfria brister och perfekta brister. Var obehagligt bekväm att vara du och vet att det är okej att säga, ’Jag kommer inte att göra det här längre’.”

Resultatet är blev en stark och ärlig poplåt som lyfter upp och får en att stå rakryggad för den man är och det man tror på, vad än världen omkring en tror och tycker.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011