Dynah är en artist från Frankrike som här skapar gåshud med sin nya singel Mon adrenaline. En pumpande poplåt med snygg slow motion-känsla i arrangemanget som byggs upp av dess R&B-beats, medan sångerskan sjunger om just adrenalin. En kick artisten upplevde under ett låtskrivarcamp när hon skrev låten tillsammans med Roel Rats och Ricardo Burgrust.

Om låten berättar sångerskan för bloggen:

”Jag skrev den här låten på ett riktigt adrenalinkick under ett låtskrivarläger i Hilversums Wisseloord-studio (Nederländerna). Jag var inne på den upphetsande energin som låtskrivarläger kan provocera fram. Låten måste vara klar klockan 19.00… och dagen hade börjat klockan 9.00.
Vi var tre personer i en studio framför en tom sida och startade sessionen. Jag hade aldrig träffat de två andra kompositörerna som jag skulle tillbringa dagen med. Jag visste att Rico var en fantastisk R&B-sångare, jag visste att han kunde framföra underbara vibbar. Jag, den franska flickan, var under press, jag blev utmanad, så jag räknade med att mitt eget adrenalin skulle ge mig orden… det är därför den här låten handlar om adrenalin. ”

Dynah debuterade med singeln Page blanche 2020, som du även hört här i bloggen. Den singeln följdes upp av EP:n Dynah som släpptes samma år.
Med Mon adrenaline tar sångerskan steget in i 2022 och du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.