Dynah är en artist från Frankrike som här skapar gåshud med sin nya singel Mon adrenaline. En pumpande poplåt med snygg slow motion-känsla i arrangemanget som byggs upp av dess R&B-beats, medan sångerskan sjunger om just adrenalin. En kick artisten upplevde under ett låtskrivarcamp när hon skrev låten tillsammans med Roel Rats och Ricardo Burgrust.

Nordiska Favoriter

Om låten berättar sångerskan för bloggen:

”Jag skrev den här låten på ett riktigt adrenalinkick under ett låtskrivarläger i Hilversums Wisseloord-studio (Nederländerna). Jag var inne på den upphetsande energin som låtskrivarläger kan provocera fram. Låten måste vara klar klockan 19.00… och dagen hade börjat klockan 9.00.
Vi var tre personer i en studio framför en tom sida och startade sessionen. Jag hade aldrig träffat de två andra kompositörerna som jag skulle tillbringa dagen med. Jag visste att Rico var en fantastisk R&B-sångare, jag visste att han kunde framföra underbara vibbar. Jag, den franska flickan, var under press, jag blev utmanad, så jag räknade med att mitt eget adrenalin skulle ge mig orden… det är därför den här låten handlar om adrenalin. ”

Dynah debuterade med singeln Page blanche 2020, som du även hört här i bloggen. Den singeln följdes upp av EP:n Dynah som släpptes samma år.
Med Mon adrenaline tar sångerskan steget in i 2022 och du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011