Flynn Marks skapar gåshud när artisten sjunger om en mörk period i livet på singeln Grow. Med ett pianoarrangemang och tunga trummor öppnar sångaren upp om den kämpiga perioden, men också hur han växte som person ut ur perioden.

Nordiska Favoriter

Om Grow berättar Flynn för bloggen:

Grow ser tillbaka på den mörkaste av mina dagar och berättar om en tid då jag kände mig vilsen, instabil och hopplös. Den här låtarna en nick till alla som för närvarande känner att de har fastnat i samma cykler och mönster som de inte kan bryta och förhoppningsvis kommer det att visa att om du har turen att luta dig mot de som älskar dig och ständigt letar efter saker som gör dig lyckligare, med tillräckligt med träning kan du dra dig ur leran och hopp om bättre dagar framöver.”

Flynn Marks debuterade 2020 med singeln Crown och släppte sedan EP:n Cold Comfort i fjol.
Men sin nya singel blir han garanterat ett namn att hålla ögonen på skulle jag säga. Du hör resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.