Flynn Marks skapar gåshud när artisten sjunger om en mörk period i livet på singeln Grow. Med ett pianoarrangemang och tunga trummor öppnar sångaren upp om den kämpiga perioden, men också hur han växte som person ut ur perioden.

Popmuzik Lover Patreon

Om Grow berättar Flynn för bloggen:

Grow ser tillbaka på den mörkaste av mina dagar och berättar om en tid då jag kände mig vilsen, instabil och hopplös. Den här låtarna en nick till alla som för närvarande känner att de har fastnat i samma cykler och mönster som de inte kan bryta och förhoppningsvis kommer det att visa att om du har turen att luta dig mot de som älskar dig och ständigt letar efter saker som gör dig lyckligare, med tillräckligt med träning kan du dra dig ur leran och hopp om bättre dagar framöver.”

Flynn Marks debuterade 2020 med singeln Crown och släppte sedan EP:n Cold Comfort i fjol.
Men sin nya singel blir han garanterat ett namn att hålla ögonen på skulle jag säga. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011