Om du gillar melodisk och synthig elektropop så ska du stanna på sidan. För det är precis det vi får av den tyska artisten Skipping Shavasana som här släpper singeln Surfacing. Med en snygg uppbyggnad av arrangemanget med synthar och elgitarr, samt sångerskans starka popröst skapas en för mig riktig hit. Det blir en riktigt läcker och medryckande låt som jag tror kommer passa många av bloggens lyssnare.

Nordiska Favoriter

Surfacing är tredje singeln med Skipping Shavasana, som debuterade med Dance with me tonight i fjol och följde sedan upp med Loose.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011