Om du gillar melodisk och synthig elektropop så ska du stanna på sidan. För det är precis det vi får av den tyska artisten Skipping Shavasana som här släpper singeln Surfacing. Med en snygg uppbyggnad av arrangemanget med synthar och elgitarr, samt sångerskans starka popröst skapas en för mig riktig hit. Det blir en riktigt läcker och medryckande låt som jag tror kommer passa många av bloggens lyssnare.

Apple Music

Surfacing är tredje singeln med Skipping Shavasana, som debuterade med Dance with me tonight i fjol och följde sedan upp med Loose.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.