Efter att ha släppt singeln Timing Right i Februari är det nu dags för den amerikanska artisten KellyMarie att släppa ONCE+. En låt som då blir hennes andra från sitt kommande album som heter just It is My Album, vilket är en lysande titel.

Svensk Pop

Låtarna på albumet är baserad på serien The Office och just låten ONCE+ är inspirerad av Jims kärleksförklaring till Pam. Lite av ett anthem för alla som känner att man vill vara mer än bara vänner. Så med det är det en väldigt charmig låt som jag tror många kan ta till sig.
Produktionen är sådär härligt medryckande och med en varm, luftig känsla som jag som alltid uppskattar.

Albumet It is My Album släpps under våren och kommer att föregås av ytterligare tre singlar. Med andra ord, mer popgodis från KellyMarie närmaste tiden.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.