Efter att ha släppt singeln Timing Right i Februari är det nu dags för den amerikanska artisten KellyMarie att släppa ONCE+. En låt som då blir hennes andra från sitt kommande album som heter just It is My Album, vilket är en lysande titel.

Apple Music

Låtarna på albumet är baserad på serien The Office och just låten ONCE+ är inspirerad av Jims kärleksförklaring till Pam. Lite av ett anthem för alla som känner att man vill vara mer än bara vänner. Så med det är det en väldigt charmig låt som jag tror många kan ta till sig.
Produktionen är sådär härligt medryckande och med en varm, luftig känsla som jag som alltid uppskattar.

Albumet It is My Album släpps under våren och kommer att föregås av ytterligare tre singlar. Med andra ord, mer popgodis från KellyMarie närmaste tiden.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.