Om du älskar välgjord och melodisk R&B-pop, ja då behöver du inte leta längre. Det är just det som den kanadensiska artisten Rachel Cousins bjuder oss på när hon här släpper singeln For myself.

Följ på Apple Music

Med inspiration av just den R&B-pop som vi upplevde i början av 00-talet levererar sångerskan med For myself en låt om att vara stark i sig själv. Även efter ett uppbrott som i Rachels fall. Här uppmanar hon oss alla att bara ta den tid vi behöver för att göra saker på egen hand. Med andra ord ett starkt och upplyftande tema tillsammans med en riktigt bra poplåt. Något du definitivt inte bör missa.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011