Om du älskar välgjord och melodisk R&B-pop, ja då behöver du inte leta längre. Det är just det som den kanadensiska artisten Rachel Cousins bjuder oss på när hon här släpper singeln For myself.

Popmuzik Popcast

Med inspiration av just den R&B-pop som vi upplevde i början av 00-talet levererar sångerskan med For myself en låt om att vara stark i sig själv. Även efter ett uppbrott som i Rachels fall. Här uppmanar hon oss alla att bara ta den tid vi behöver för att göra saker på egen hand. Med andra ord ett starkt och upplyftande tema tillsammans med en riktigt bra poplåt. Något du definitivt inte bör missa.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.