Indiepop singer-songwriter KellyMarie följer upp sin debut-EP On A Whim med singel Timing Right. Efter några år borta från rampljuset är artisten nu redo att visa vad hon jobbat med. Samtidigt som singeln släpps, annonserar även artisten flertalet spelningar och ett album med release i mars. 

Det nya projektet var ett ögonblick av uppvaknande för artisten där hon tog första steget in i att skapa en samling låtar inspirerad av den älskade tv-serien The Office.

”Man brukar säga att man ska skriva om man vet och älskar. Så under lock-down gjorde jag just detta.” 

KellyMarie

KellyMarie fann sig själv skriva lead-singeln för detta album i det omedelbara ögonblicket som inspirationen slog till. Utöver en luftig sånginsats och stark melodi lovar sångerskan lyssnarna att de kan förvänta sig möta en helt ny sida av KellyMaries artisteri med kommande släpp. 

Baserad i Texas gör KellyMarie musik som faller under folkpop och indie-genrerna med utgångspunkt 60-talsrock som The Beatles, Fleetwood Mac och The Beach Boys. Artisten  sjunger och komponerar sina egna texter och klev först in på musikscenen med sin debut-EP, On A Whim (2018). 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.