Minns du Eurovision-låten Is it true? Det var Yohanna, eller Johanna Gudrun som hon egentligen heter, som 2009 representerade Island med låten som än i dag är en av mina större favoriter från tävlingen.

Nordiska Favoriter

Nu har GusGus tolkat låten tillsammans med Margrét Rán från Vök och gjort en stämningsfull och mörk version med ett snyggt synthigt arrangemang. Resultatet imponerar, för det är inte ofta som en redan grym låt till och med blir bättre, som här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011