Låtskrivaren, skådespelerska och entreprenören, ja Gabi DeMartino är allt detta. Men framförallt är hon människa och vi går alla igenom tuffa saker i livet. På nya singeln Broken Morning talar hon om det svåraste av allt i livet. Nämligen att förlora någon som står oss nära.

Följ på Apple Music

”Jag skrev den här låten mitt i ett sammanbrott och den gav mig till slut lugn. I det ögonblicket försökte jag inte bara rationalisera för mig själv att det bara var en dålig morgon och inte ett dåligt liv. Ibland fastnar vi i mönster som gör att vi inte kan ta itu med våra tankar. Att undertrycka känslor för att hålla livet igång och till slut känna oss normalt efter förlusten av min älskade 15 år gamla yorkie, Lily, ledde mig att skriva den här låten. Det var verkligen en trasig morgon för mig. Jag var tvungen att övervinna massor av år med men mental ångest och detta oväntade olyckliga ögonblick i mitt liv knäckte mig bokstavligen på sätt som jag aldrig har känt så förut. Jag visste inte hur jag skulle fortsätta med min vardagliga rutin, mitt arbete och mina ansvarsområden, Jag stannade på väg hem från jobbet är att ta te när 10 olika jobb-chattar plötsligt aktiverades då satte jag telefonen på flygplansläge och lät mig själv känna smärtan och formulera mina tankar till texter på min anteckningsapp.” 

Gabi DeMartino

Insvept i en atmosfärisk och drömsk produktion sjunger Gabi DeMartino ömt och drömlikt om den värsta formen av sorg. Mörker kontrasteras med ljus på ett perfekt sätt och den R&B doftande produktionen ger tillräckligt med textur för att höja de mjuka syntarna och stråkarrangemangen till skyhöga höjder. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011