Låtskrivaren, skådespelerska och entreprenören, ja Gabi DeMartino är allt detta. Men framförallt är hon människa och vi går alla igenom tuffa saker i livet. På nya singeln Broken Morning talar hon om det svåraste av allt i livet. Nämligen att förlora någon som står oss nära.

Popmuzik Popcast

”Jag skrev den här låten mitt i ett sammanbrott och den gav mig till slut lugn. I det ögonblicket försökte jag inte bara rationalisera för mig själv att det bara var en dålig morgon och inte ett dåligt liv. Ibland fastnar vi i mönster som gör att vi inte kan ta itu med våra tankar. Att undertrycka känslor för att hålla livet igång och till slut känna oss normalt efter förlusten av min älskade 15 år gamla yorkie, Lily, ledde mig att skriva den här låten. Det var verkligen en trasig morgon för mig. Jag var tvungen att övervinna massor av år med men mental ångest och detta oväntade olyckliga ögonblick i mitt liv knäckte mig bokstavligen på sätt som jag aldrig har känt så förut. Jag visste inte hur jag skulle fortsätta med min vardagliga rutin, mitt arbete och mina ansvarsområden, Jag stannade på väg hem från jobbet är att ta te när 10 olika jobb-chattar plötsligt aktiverades då satte jag telefonen på flygplansläge och lät mig själv känna smärtan och formulera mina tankar till texter på min anteckningsapp.” 

Gabi DeMartino

Insvept i en atmosfärisk och drömsk produktion sjunger Gabi DeMartino ömt och drömlikt om den värsta formen av sorg. Mörker kontrasteras med ljus på ett perfekt sätt och den R&B doftande produktionen ger tillräckligt med textur för att höja de mjuka syntarna och stråkarrangemangen till skyhöga höjder. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.