Om kärlekslivet kraschar och man ligger i skilsmässa finns egentligen bara en enda sak att göra som musiker. Skriva en massa låtar om det.

Apple Music

Det är precis det som Erik Lindestad gjort på kommande albumet Forgotten Dreams med The Land Below som släpps 15 april.
Senaste singeln från det albumet heter No more happiness och är en låt där artisten avskalat och vemodigt sjunger om att all lycka är över. Det som är kvar är bara mörker som inte går att ta sig ur, hur mycket man än försöker.
Med andra ord så är det långt ifrån muntert. Men livet ska ju inte bara vara lycka. Det behövs stunder att gråta ut också och det kan du göra tillsammans med Erik här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.