Om kärlekslivet kraschar och man ligger i skilsmässa finns egentligen bara en enda sak att göra som musiker. Skriva en massa låtar om det.

DOLBY ATMOS

Det är precis det som Erik Lindestad gjort på kommande albumet Forgotten Dreams med The Land Below som släpps 15 april.
Senaste singeln från det albumet heter No more happiness och är en låt där artisten avskalat och vemodigt sjunger om att all lycka är över. Det som är kvar är bara mörker som inte går att ta sig ur, hur mycket man än försöker.
Med andra ord så är det långt ifrån muntert. Men livet ska ju inte bara vara lycka. Det behövs stunder att gråta ut också och det kan du göra tillsammans med Erik här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011