Om kärlekslivet kraschar och man ligger i skilsmässa finns egentligen bara en enda sak att göra som musiker. Skriva en massa låtar om det.

Popmuzik Podcast

Det är precis det som Erik Lindestad gjort på kommande albumet Forgotten Dreams med The Land Below som släpps 15 april.
Senaste singeln från det albumet heter No more happiness och är en låt där artisten avskalat och vemodigt sjunger om att all lycka är över. Det som är kvar är bara mörker som inte går att ta sig ur, hur mycket man än försöker.
Med andra ord så är det långt ifrån muntert. Men livet ska ju inte bara vara lycka. Det behövs stunder att gråta ut också och det kan du göra tillsammans med Erik här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011