Sveriges mest innerliga stämma är tillbaka för att lämna oss känslomässigt uttömda. Nya låten For You är ett soundtrack till kärleken som ackompanjeras av mäktiga stråkpartier och vackra textrader som verkligen berör.

Apple Music

”Jag har skrivit mycket om hjärtekross, men den lyckliga kärleken har alltid varit svårare att sätta ord på. Med For You fick jag äntligen sagt allt jag ville säga, och den har blivit min mest personliga låt hittills”

Patrik Jean

Akustiskt piano inleder och avslutar denna spröda ballad som rör en ändå in i själen. Melodispråket är starkt och hooken omedelbar. Det här är definitionen av en pop-ballad putsad till perfektion. En passande låt att släppa i samband med att Patriks pojkvän Magnus sa ja att gifta sig med honom under ett överraskningsfrieri i veckan. ❤️

Med över 60 miljoner streams är Patrik Jean idag en av Sveriges mest streamade independentartister. Hans musik rör sig från emotionell pop för den hjärtekrossade till upptempo för det mörka och svettiga dansgolvet. Därtill är han en otroligt etablerad låtskrivare med över 250 miljoner streams i ryggen. Finns det något den här killen inte kan göra?! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.