Sveriges mest innerliga stämma är tillbaka för att lämna oss känslomässigt uttömda. Nya låten For You är ett soundtrack till kärleken som ackompanjeras av mäktiga stråkpartier och vackra textrader som verkligen berör.

Följ på Apple Music

”Jag har skrivit mycket om hjärtekross, men den lyckliga kärleken har alltid varit svårare att sätta ord på. Med For You fick jag äntligen sagt allt jag ville säga, och den har blivit min mest personliga låt hittills”

Patrik Jean

Akustiskt piano inleder och avslutar denna spröda ballad som rör en ändå in i själen. Melodispråket är starkt och hooken omedelbar. Det här är definitionen av en pop-ballad putsad till perfektion. En passande låt att släppa i samband med att Patriks pojkvän Magnus sa ja att gifta sig med honom under ett överraskningsfrieri i veckan. ❤️

Med över 60 miljoner streams är Patrik Jean idag en av Sveriges mest streamade independentartister. Hans musik rör sig från emotionell pop för den hjärtekrossade till upptempo för det mörka och svettiga dansgolvet. Därtill är han en otroligt etablerad låtskrivare med över 250 miljoner streams i ryggen. Finns det något den här killen inte kan göra?! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.