Högaktuell med kommande albumet King of a Tragedy släpper nu Isak Danielson den bitterljuva balladpärlan Let somebody go. Blott 24 år gammal är artisten redan inne på sitt fjärde album och man kan tro att inspirationen sinar, men nej. Danielsson är i sitt livs form när det handlar om att skapa musik. Men det är en produktivitet som inte bara är positiv, utan också skakat om, förändrat och försakat i sångarens liv. 

Svensk Pop Apple Music

Vi har redan fått smakprov från den kommande plattan genom filmiska Good Things Come To Those Who Wait och titelspåret King of a Tragedy. Båda visar upp en mäktigare och storslagen sida, fortfarande medan tredje singeln är något mer ömsint och talar om att gå vidare. 

”Kärlek är det enklaste och roligaste som finns, men det kan också vara det värsta du någonsin upplevt. Let somebody go handlar om cefteråt, om du någonsin kommer att lära dig hantera sorgen efter kärleken och att lämna någon du älskar”

Isak Danielson
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011