Med en sjukt snygg synthproduktion som fick mig att tänka på Jean Michel Jarre, släpper SCALA sin nya singeln Guld & Champagne. En låt som även är inledningen av nya SCALA.

POPMUZIK LOVER 2

Peter Johansson som grundade SCALA våren 2020 har nu bjudit in sångerskan Helena Wigeborn från duon Train To Spain och som Peter jobbade tillsammans med i gruppen GLAS som sångerska. Nu sätter de ut för att göra synthpop på svenska. Att det var ett bra val att göra SCALA till en svensk duo råder ingen tvekan om. Resultatet i singeln Guld & Champagne är dramatiskt och snyggt, samtidigt som det är filmiskt och mörkt. Fans av just Jarre kommer definitivt gå igång på synthproduktionen. För oss som älskar mörk pop på svenska kommer också uppskatta förvandlingen som SCALA genomgått. -Ja, det är dig som Kent-fan jag tittar på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011