Med en sjukt snygg synthproduktion som fick mig att tänka på Jean Michel Jarre, släpper SCALA sin nya singeln Guld & Champagne. En låt som även är inledningen av nya SCALA.

Apple Music Svensk Pop

Peter Johansson som grundade SCALA våren 2020 har nu bjudit in sångerskan Helena Wigeborn från duon Train To Spain och som Peter jobbade tillsammans med i gruppen GLAS som sångerska. Nu sätter de ut för att göra synthpop på svenska. Att det var ett bra val att göra SCALA till en svensk duo råder ingen tvekan om. Resultatet i singeln Guld & Champagne är dramatiskt och snyggt, samtidigt som det är filmiskt och mörkt. Fans av just Jarre kommer definitivt gå igång på synthproduktionen. För oss som älskar mörk pop på svenska kommer också uppskatta förvandlingen som SCALA genomgått. -Ja, det är dig som Kent-fan jag tittar på.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.