Din bästa väns favoritband, eller på engelska Your Best Friend’s Favorite Band är tillbaka med singel Crash & Burn som helt klart lever upp till sin titel. Här får vi en färgexplosion av studsande eufori som blandar alternativa rock med pop för att ge oss en varma nostalgiska känslan. 

Popmuzik Podcast

Låten handlar om att uppleva den första attraktionen och frestelsen i ett förhållande, även känd som ”smekmånadsfasen”. Men att samtidigt vara självmedveten om att detta inte kommer vara för evigt. Delvis förankrade i teatervärlden är bandet förälskade i konsten att berätta starka historier kamouflerat i medryckande låtar. YBFFB använder teaterns grundläggande rötter som ett sätt att skapa övertygande storydriven vuxen samtida pop. Något vi hör tydligt i nya singeln.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.