Din bästa väns favoritband, eller på engelska Your Best Friend’s Favorite Band är tillbaka med singel Crash & Burn som helt klart lever upp till sin titel. Här får vi en färgexplosion av studsande eufori som blandar alternativa rock med pop för att ge oss en varma nostalgiska känslan. 

Popmuzik Podcast

Låten handlar om att uppleva den första attraktionen och frestelsen i ett förhållande, även känd som ”smekmånadsfasen”. Men att samtidigt vara självmedveten om att detta inte kommer vara för evigt. Delvis förankrade i teatervärlden är bandet förälskade i konsten att berätta starka historier kamouflerat i medryckande låtar. YBFFB använder teaterns grundläggande rötter som ett sätt att skapa övertygande storydriven vuxen samtida pop. Något vi hör tydligt i nya singeln.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011