Grymma Disclosure samarbetar med ingen mindre än Raye på nya singeln Waterfall. En blivande klassiker för dansgolven av den brittiska duon skulle jag säga.

Favoriter Apple Music

Om låten och samarbetet berättar Disclosure:

”Raye är en sådan dröm att arbeta med i studion. Det bästa sättet att beskriva henne är som en hook-maskin! Du får igång beatet och vibbarna och hon ger dig fem melodialternativ till refrängen direkt… hon gör det så enkelt och roligt att skriva på det sätt vi gör.
Vi visste alla inom fem minuter att vi skulle göra en UKG-sommarbanger och det är precis vad vi fick till slut. Vi hade alla London och dess vackra musikaliska historia i våra hjärtan den dagen och vi hoppas att det når fram till lyssnaren.”

Raye lägger till:

”Det här var verkligen den första låten som Disclosure och jag hade skapat tillsammans, och alla älskade den, den kom till väldigt snabbt och organiskt. Killarna skapade en garagekänsla och jag tycker den har sommarens varma energi!”

Disclosure spelade den nya låten för första gången i smyg under sina senaste livespelningar och fick lysande reaktioner från publiken. Så de kan med stort självförtroende släppa ut singeln till allmänheten, vilket de gjorde via BBC Radio 1 och nu då även i din musiktjänst.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.