Grymma Disclosure samarbetar med ingen mindre än Raye på nya singeln Waterfall. En blivande klassiker för dansgolven av den brittiska duon skulle jag säga.

Skicka in din musik

Om låten och samarbetet berättar Disclosure:

”Raye är en sådan dröm att arbeta med i studion. Det bästa sättet att beskriva henne är som en hook-maskin! Du får igång beatet och vibbarna och hon ger dig fem melodialternativ till refrängen direkt… hon gör det så enkelt och roligt att skriva på det sätt vi gör.
Vi visste alla inom fem minuter att vi skulle göra en UKG-sommarbanger och det är precis vad vi fick till slut. Vi hade alla London och dess vackra musikaliska historia i våra hjärtan den dagen och vi hoppas att det når fram till lyssnaren.”

Raye lägger till:

”Det här var verkligen den första låten som Disclosure och jag hade skapat tillsammans, och alla älskade den, den kom till väldigt snabbt och organiskt. Killarna skapade en garagekänsla och jag tycker den har sommarens varma energi!”

Disclosure spelade den nya låten för första gången i smyg under sina senaste livespelningar och fick lysande reaktioner från publiken. Så de kan med stort självförtroende släppa ut singeln till allmänheten, vilket de gjorde via BBC Radio 1 och nu då även i din musiktjänst.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011