Grymma Disclosure samarbetar med ingen mindre än Raye på nya singeln Waterfall. En blivande klassiker för dansgolven av den brittiska duon skulle jag säga.

Svensk Pop

Om låten och samarbetet berättar Disclosure:

”Raye är en sådan dröm att arbeta med i studion. Det bästa sättet att beskriva henne är som en hook-maskin! Du får igång beatet och vibbarna och hon ger dig fem melodialternativ till refrängen direkt… hon gör det så enkelt och roligt att skriva på det sätt vi gör.
Vi visste alla inom fem minuter att vi skulle göra en UKG-sommarbanger och det är precis vad vi fick till slut. Vi hade alla London och dess vackra musikaliska historia i våra hjärtan den dagen och vi hoppas att det når fram till lyssnaren.”

Raye lägger till:

”Det här var verkligen den första låten som Disclosure och jag hade skapat tillsammans, och alla älskade den, den kom till väldigt snabbt och organiskt. Killarna skapade en garagekänsla och jag tycker den har sommarens varma energi!”

Disclosure spelade den nya låten för första gången i smyg under sina senaste livespelningar och fick lysande reaktioner från publiken. Så de kan med stort självförtroende släppa ut singeln till allmänheten, vilket de gjorde via BBC Radio 1 och nu då även i din musiktjänst.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.