Grymma Disclosure samarbetar med ingen mindre än Raye på nya singeln Waterfall. En blivande klassiker för dansgolven av den brittiska duon skulle jag säga.

Om låten och samarbetet berättar Disclosure:

”Raye är en sådan dröm att arbeta med i studion. Det bästa sättet att beskriva henne är som en hook-maskin! Du får igång beatet och vibbarna och hon ger dig fem melodialternativ till refrängen direkt… hon gör det så enkelt och roligt att skriva på det sätt vi gör.
Vi visste alla inom fem minuter att vi skulle göra en UKG-sommarbanger och det är precis vad vi fick till slut. Vi hade alla London och dess vackra musikaliska historia i våra hjärtan den dagen och vi hoppas att det når fram till lyssnaren.”

Raye lägger till:

”Det här var verkligen den första låten som Disclosure och jag hade skapat tillsammans, och alla älskade den, den kom till väldigt snabbt och organiskt. Killarna skapade en garagekänsla och jag tycker den har sommarens varma energi!”

Disclosure spelade den nya låten för första gången i smyg under sina senaste livespelningar och fick lysande reaktioner från publiken. Så de kan med stort självförtroende släppa ut singeln till allmänheten, vilket de gjorde via BBC Radio 1 och nu då även i din musiktjänst.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.