Dags för läcker, retrodoftande house för att får oss på helt rätt danshumör. Det är just det som producenten Rob Bakker bjuder oss på genom artistnamnet Nicolaas när han här släpper singeln Hold tight.

Nordiska Favoriter

Med glittrande synthar, förförisk basgång och riktigt skön dansant produktion kommer Hold tight definitivt sätta fart på dansgolvet. För vem älskar inte kombinationen av disco och house som Nocolaas bjuder oss på?

Om singeln berättar producenten för bloggen:

”Om du känner dig utmattad av det aktuella läget och ser till nostalgi för fina minnen och inspiration, tror jag att det här spåret är för dig. Kallitechnis är en otrolig artist. Det har varit en ära att arbeta med henne och jag kunde inte vara nöjdare med hur låten blev.”

Nicolaas

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011