Josh Nuzum är en singer-songwriter från Charlotte i North Carolina, USA. Josh debuterade i fjol med singeln Dance in the Starlight som streamats flitigt på de olika musiktjänsterna och där många jämfört honom med bland annat Shawn Mendes.

Svensk Pop Apple Music

Nu är han tillbaka på popscenen för att följa upp debuten med singeln Stand Again. En stark poplåt som inspirerats av en vän som har en kronisk sjukdom.

”Det har varit svårt att se honom åka in och ut från sjukhuset hela sitt liv och den uppoffring det krävs av hans familj, men inget annat än så heroiskt att se dem växa.”

Vid sidan av det är låten även ett anthem för de som lider av mental ohälsa, att det finns folk runt en som trots allt älskar en och kan stötta.
Resultatet är en upplyftande och snygg poplåt. En låt som inleds vackert och försiktigt och med tiden finner mer styrka och självsäkerhet medan arrangemanget sväller upp. Verkligen en peppande poplåt som gör de svåra stunderna ljusare.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011