Josh Nuzum är en singer-songwriter från Charlotte i North Carolina, USA. Josh debuterade i fjol med singeln Dance in the Starlight som streamats flitigt på de olika musiktjänsterna och där många jämfört honom med bland annat Shawn Mendes.

Favoriter Apple Music

Nu är han tillbaka på popscenen för att följa upp debuten med singeln Stand Again. En stark poplåt som inspirerats av en vän som har en kronisk sjukdom.

”Det har varit svårt att se honom åka in och ut från sjukhuset hela sitt liv och den uppoffring det krävs av hans familj, men inget annat än så heroiskt att se dem växa.”

Vid sidan av det är låten även ett anthem för de som lider av mental ohälsa, att det finns folk runt en som trots allt älskar en och kan stötta.
Resultatet är en upplyftande och snygg poplåt. En låt som inleds vackert och försiktigt och med tiden finner mer styrka och självsäkerhet medan arrangemanget sväller upp. Verkligen en peppande poplåt som gör de svåra stunderna ljusare.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.