Josh Nuzum är en singer-songwriter från Charlotte i North Carolina, USA. Josh debuterade i fjol med singeln Dance in the Starlight som streamats flitigt på de olika musiktjänsterna och där många jämfört honom med bland annat Shawn Mendes.

Nu är han tillbaka på popscenen för att följa upp debuten med singeln Stand Again. En stark poplåt som inspirerats av en vän som har en kronisk sjukdom.

”Det har varit svårt att se honom åka in och ut från sjukhuset hela sitt liv och den uppoffring det krävs av hans familj, men inget annat än så heroiskt att se dem växa.”

Vid sidan av det är låten även ett anthem för de som lider av mental ohälsa, att det finns folk runt en som trots allt älskar en och kan stötta.
Resultatet är en upplyftande och snygg poplåt. En låt som inleds vackert och försiktigt och med tiden finner mer styrka och självsäkerhet medan arrangemanget sväller upp. Verkligen en peppande poplåt som gör de svåra stunderna ljusare.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.