Love You Later är ett alt-pop-projektet skapat av den Nashville-baserade artisten Lexi Aviles. Genom att kombinera elektriska melodier och ärliga texter med skimrande gitarriff och euforiska syntar får artistens musik oss att känna att vi är i en dröm. Under de senaste åren har den 23-åriga artisten öppnat för OneRepublic, Dayglow och Briston Maroney, och förra året sålde hon ut Nashvilles EXIT/IN. Med andra ord en artist värd att lägga på minnet. 

Nordiska Favoriter

Nya singeln Keepintouch är ett stycke atmosfärisk pop med tydliga rock-influenser och otroliga hook. Här talar artisten om känslan som kan komma med ofrivillig ensamhet ibland. 

Det var sensommaren 2021 min pojkvän hade precis åkt på en lång turné och utöver det hade några av mina närmaste vänner antingen lämnat stan eller börjat kännas långt borta på grund av nya människor/saker som tog upp deras tid. Så det jag kände mig isolerad, tom och avlägsen från alla, även mig själv. Det var ett svårt piller att svälja men jag var tvungen att njuta av att vara ensam för att verkligen känna mig nöjd och balanserad.

Lexi Aviles
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011