Love You Later är ett alt-pop-projektet skapat av den Nashville-baserade artisten Lexi Aviles. Genom att kombinera elektriska melodier och ärliga texter med skimrande gitarriff och euforiska syntar får artistens musik oss att känna att vi är i en dröm. Under de senaste åren har den 23-åriga artisten öppnat för OneRepublic, Dayglow och Briston Maroney, och förra året sålde hon ut Nashvilles EXIT/IN. Med andra ord en artist värd att lägga på minnet. 

Nya singeln Keepintouch är ett stycke atmosfärisk pop med tydliga rock-influenser och otroliga hook. Här talar artisten om känslan som kan komma med ofrivillig ensamhet ibland. 

Det var sensommaren 2021 min pojkvän hade precis åkt på en lång turné och utöver det hade några av mina närmaste vänner antingen lämnat stan eller börjat kännas långt borta på grund av nya människor/saker som tog upp deras tid. Så det jag kände mig isolerad, tom och avlägsen från alla, även mig själv. Det var ett svårt piller att svälja men jag var tvungen att njuta av att vara ensam för att verkligen känna mig nöjd och balanserad.

Lexi Aviles
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.