Love You Later är ett alt-pop-projektet skapat av den Nashville-baserade artisten Lexi Aviles. Genom att kombinera elektriska melodier och ärliga texter med skimrande gitarriff och euforiska syntar får artistens musik oss att känna att vi är i en dröm. Under de senaste åren har den 23-åriga artisten öppnat för OneRepublic, Dayglow och Briston Maroney, och förra året sålde hon ut Nashvilles EXIT/IN. Med andra ord en artist värd att lägga på minnet. 

Apple Music Svensk Pop

Nya singeln Keepintouch är ett stycke atmosfärisk pop med tydliga rock-influenser och otroliga hook. Här talar artisten om känslan som kan komma med ofrivillig ensamhet ibland. 

Det var sensommaren 2021 min pojkvän hade precis åkt på en lång turné och utöver det hade några av mina närmaste vänner antingen lämnat stan eller börjat kännas långt borta på grund av nya människor/saker som tog upp deras tid. Så det jag kände mig isolerad, tom och avlägsen från alla, även mig själv. Det var ett svårt piller att svälja men jag var tvungen att njuta av att vara ensam för att verkligen känna mig nöjd och balanserad.

Lexi Aviles
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.