Jess Gordon är en singer/songwriter/producent från Long Beach California som älskar att berätta historierna om de tysta människorna i sin musik. Inspirationen hämtas från ett brett spektra av genrer och stilar något som format hennes organiskt drivna sound. 

Följ på Apple Music

Nya singeln Otherside handlar om att komma överens med det faktum att ett förhållande inte fungerar. Mer specifikt skildrar låten det är ögonblicket innan förändringen i relationen kommer, när du måste acceptera förlusten och smärtan som det kommer medföra. Men texten talar även om att vara redo att acceptera det goda som kan finns framför en och de nya möjligheter som den andra sidan kan ge. 

Jag kallade hel processen Otherside (ett ord) istället för Other Side eftersom det handlar om att komma till nästa plats och gå vidare. The Otherside representerar det som måste ta slut.

Jess Gordon
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.