Jess Gordon är en singer/songwriter/producent från Long Beach California som älskar att berätta historierna om de tysta människorna i sin musik. Inspirationen hämtas från ett brett spektra av genrer och stilar något som format hennes organiskt drivna sound. 

Popmuzik Podcast

Nya singeln Otherside handlar om att komma överens med det faktum att ett förhållande inte fungerar. Mer specifikt skildrar låten det är ögonblicket innan förändringen i relationen kommer, när du måste acceptera förlusten och smärtan som det kommer medföra. Men texten talar även om att vara redo att acceptera det goda som kan finns framför en och de nya möjligheter som den andra sidan kan ge. 

Jag kallade hel processen Otherside (ett ord) istället för Other Side eftersom det handlar om att komma till nästa plats och gå vidare. The Otherside representerar det som måste ta slut.

Jess Gordon
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011