Jess Gordon är en singer/songwriter/producent från Long Beach California som älskar att berätta historierna om de tysta människorna i sin musik. Inspirationen hämtas från ett brett spektra av genrer och stilar något som format hennes organiskt drivna sound. 

Apple Music

Nya singeln Otherside handlar om att komma överens med det faktum att ett förhållande inte fungerar. Mer specifikt skildrar låten det är ögonblicket innan förändringen i relationen kommer, när du måste acceptera förlusten och smärtan som det kommer medföra. Men texten talar även om att vara redo att acceptera det goda som kan finns framför en och de nya möjligheter som den andra sidan kan ge. 

Jag kallade hel processen Otherside (ett ord) istället för Other Side eftersom det handlar om att komma till nästa plats och gå vidare. The Otherside representerar det som måste ta slut.

Jess Gordon
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.