Crying Day Care Choir har blivit CDCC och firar in starten på våren med singeln Vart jag varit (Je Vien De Rien) tillsammans med Maxida Märak. Låten presenterar skorrande synthar och beats och tillsammans med bandets karaktäristiska stämsång och Maxidas rap binds allt samman till ett unikt sound. Här berättar de mer om nya spåret.

Covered PSB

För nästan exakt ett år sedan släppte CDCC senaste albumet An Evening at the Choirs och under 2022 kommer en mängd nya singlar. Den aktuella releasen är det första smakprovet på bandets vidareutveckling av sitt tidlösa och egna melodispråk. För första gången har de bjudit in andra kreatörer, som t ex Maxida Märak och producenten Slowface, till sin studio i Malmö. Detta har lett till att bandet kunnat utforska influenser från medlemmarnas ungdom som indie och hiphop.

I vår åker de ut på en Sverigeturné och i höst turnerar de i Italien.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011