I år får vi se om Sam Ryder kanske kan göra så det går bättre för Storbritannien i Eurovision Song Contest. Personligen tycker jag att singeln Space Man är en riktigt bra poplåt och visst anar man lite Freddie Mercury-vibbar i rösten. Riktigt stark och imponerande låter det i alla fall och arrangemanget här är även det klassisk pop/rock-stil.

Popmuzik Lover Patreon

Bakom låten hittar sångaren tillsammans med Amy Wadge och Max Wolfgang. För produktionen står Koz, som tidigare producerat och skrivit för akter som Madonna, Nicki Minaj, Kendrick Lamar och Dua Lipa.

Vem är denne Sam Ryder då? Brittisk sångare och uppenbarligen är han en fena på TikTok med över 12 miljoner följare. Han släppte EP:n The Sun’s Gonna Rise i fjol där singlarna Tony Riot och Whirlwind streamats en hel del.

Hur tror du det går för Storbritannien i år? En klassisk bottenplacering eller kanske topp 10?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011