The Kolour Kult är en grupp från Brooklyn i New York. Just nu är de aktuella med albumet Reception där de bjuder på elektropop som borde uppskattas av fans av Chromeo, Pet Shop Boys och CHVRCHES. Låten Something blue är tagen från albumet och ger os härligt pulserande elektropop med skön svärta över sig och handlar om en person som är förlovad. Men allt faller sönder för dem och de måste plocka upp skärvorna av sig själva igen.

Popmuzik Popcast

Snyggt arrangerat och som sagt, om du uppskattar ovan nämnda akter, så bör du definitivt kolla in The Kolour Kult.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.