Kanonsång till lekfull elektronisk produktion. Det är vad Bennett levererar när de ger oss singeln Hexagons. Stämsången är på topp och det finns ingen avsaknad av kreativitet här inte! Detta rus av influenser och inspiration var något artisten kände efter att ha kommit ut som icke-binär. 

Nordiska Favoriter

”För första gången på länge känner jag att jag börjar trivas med mig själv och det känns som att jag är full av surrande bin. Jag producerade den här låten med i första hand om-samplad sång för att skapa en drivande beat som gränsar till hyperpop.”

På ett unikt och säreget sätt skiljer sig Hexagons från den mesta popmusik jag hört tidigare. Det här är en helt ny artist för mig och lyckligtvis finns en hel katalog att upptäcka. Så för den som tycker det här låter spännande, lägg Bennett på minnet. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.