Kanonsång till lekfull elektronisk produktion. Det är vad Bennett levererar när de ger oss singeln Hexagons. Stämsången är på topp och det finns ingen avsaknad av kreativitet här inte! Detta rus av influenser och inspiration var något artisten kände efter att ha kommit ut som icke-binär. 

Svensk Pop Apple Music

”För första gången på länge känner jag att jag börjar trivas med mig själv och det känns som att jag är full av surrande bin. Jag producerade den här låten med i första hand om-samplad sång för att skapa en drivande beat som gränsar till hyperpop.”

På ett unikt och säreget sätt skiljer sig Hexagons från den mesta popmusik jag hört tidigare. Det här är en helt ny artist för mig och lyckligtvis finns en hel katalog att upptäcka. Så för den som tycker det här låter spännande, lägg Bennett på minnet. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011