Kanonsång till lekfull elektronisk produktion. Det är vad Bennett levererar när de ger oss singeln Hexagons. Stämsången är på topp och det finns ingen avsaknad av kreativitet här inte! Detta rus av influenser och inspiration var något artisten kände efter att ha kommit ut som icke-binär. 

Nordiska Favoriter

”För första gången på länge känner jag att jag börjar trivas med mig själv och det känns som att jag är full av surrande bin. Jag producerade den här låten med i första hand om-samplad sång för att skapa en drivande beat som gränsar till hyperpop.”

På ett unikt och säreget sätt skiljer sig Hexagons från den mesta popmusik jag hört tidigare. Det här är en helt ny artist för mig och lyckligtvis finns en hel katalog att upptäcka. Så för den som tycker det här låter spännande, lägg Bennett på minnet. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.