Spanien kommer att representeras i Eurovision Song Contest med singeln SloMo, som framförs av Chanel. En bra pop-danslåt som tar de latinska rytmerna till Turin. Tror detta kan uppskatas av många, i alla fall om det är just bra dansant popmusik som är i ropet i årets Eurovision.

Nordiska Favoriter

Chanel Terrero är född i Havanna på Kuba och faktiskt döpt efter Coco Chanel. Hon flyttade sedan till Katalonien i Spanien där hon fick upp ögonen för Eurovision Song Contest, och i år ska hon stå på just den scenen.

Hur det än går i själva tävlingen, så känns det som Spanien kommer att få en hit på dansgolven runt om Europa med låten. Eller vad tror du?

SloMo är skriven av Arjen Thonen, Iberê Fortes, Keith Harris, Leroy Sanchez och Maggie Szabo.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011