Spanien kommer att representeras i Eurovision Song Contest med singeln SloMo, som framförs av Chanel. En bra pop-danslåt som tar de latinska rytmerna till Turin. Tror detta kan uppskatas av många, i alla fall om det är just bra dansant popmusik som är i ropet i årets Eurovision.

Apple Music

Chanel Terrero är född i Havanna på Kuba och faktiskt döpt efter Coco Chanel. Hon flyttade sedan till Katalonien i Spanien där hon fick upp ögonen för Eurovision Song Contest, och i år ska hon stå på just den scenen.

Hur det än går i själva tävlingen, så känns det som Spanien kommer att få en hit på dansgolven runt om Europa med låten. Eller vad tror du?

SloMo är skriven av Arjen Thonen, Iberê Fortes, Keith Harris, Leroy Sanchez och Maggie Szabo.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.