Jakob Karlberg och Albin Johnsén har under senaste åren hittat varandra och samarbetat en hel del som låtskrivare och label-mates. Men de har inte släppt en låt ihop – tills nu.

Skicka in din musik

”Vi har gjort ett par låtar tillsammans innan men vi har aldrig blivit 100% nöjda. Så istället för att släppa dom så har vi sagt att vi kör när vi har den där låten. Den här kändes så från första hooken.”

Albin Johnsén 

Idag är det nämligen dags för herrarna att släppa singeln Jag tänker på dig. En emotionell låt som mixar Albins rap med Jakobs popsång. Resultatet blir både behagligt och skönt i sitt R&B-beat och starka melodi i refrängen. En låt med en tydlig hitpotential skulle jag säga.

Jag tänker på dig skrevs under deras senaste turné, på ett hotellrum i Skövde i december 2021.

”Vi kände redan från första sekund att det var något speciellt med låten, den fångande oss och vi skrev klart allting ganska snabbt. Sången är faktiskt inspelad i det deppiga hotellrummet jag bodde i, vi försökte återskapa stämningen när vi kom tillbaka till studion men landande i att tagningarna från Skövde var bäst”

Jakob Karlberg

Du hör resultatet av Jakob och Albins första duett här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011