Singer-songwritern Anna Grelle är en producent, låtskrivare och artist från Heby, Uppsala län med fingertoppskänsla för stämningsfull folk-inspirerad pop. Idag släpps singeln Young Hearts, en nostalgisk och intim pianoballad som sprider en stämning av hoppfull melankoli.

Svensk Pop

Texten talar om känslan att det var bättre förr och att vilja vara ung, fri och osårbar igen. I skrivande stund har faktorits låten gått vidare till semifinal i International Songwriting Competition i kategorin folk-singer/songwriter. Där juryn i tävlingens final består av bland annat av Coldplay, Hozier och Tom Waits. Wow, vilken grej! Och något som jag verkligen kan förstå med tanke på den råa och ärliga känslan som sångerskan lyckas förmedla här. Ljuva minnen rullar som ett vackert bildspel och Anna Grelle guidar oss oklanderligt genom resan med sin mjuka stämma. 

Tillhörande musikvideo släpps den 18:e mars och matchar känslan perfekt med privata videoklipp från hennes egna liv. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.