High Jumping Jack fortsätter att skämma bort oss med sina låtar. Nya singeln heter White Flag och är likt de två tidigare låtarna ett samarbete med Mats MP Persson under deras ”Harplinge / Halmstad session”. Här bjuds vi på luftig och storslagen arenaproduktion, som jag så ofta går igång på. Så för min del var det lätt att falla för låten.

POPMUZIK LOVER 2

White Flag var sista låten som jammades fram i replokalen innan det var dags att spela in och det var uppenbarligen den låt som var mest gjuten i arrangemanget från början och som krävde minst jobb.
Låten i sig uttrycker det exakta, tuffa ögonblicket att kasta in handduken och lämna sig till en okänd framtid. Det har en desperat, ”kniven mot strupen” vibb över sig och kan bli ditt nya anthem för att bryta upp och förändra livet. Om det så är att byta jobb, partner eller livsstil. Vad det är så behöver viktiga och starka ögonblick ett starkt soundtrack. Det är precis det vi får med singeln White Flag!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011