High Jumping Jack fortsätter att skämma bort oss med sina låtar. Nya singeln heter White Flag och är likt de två tidigare låtarna ett samarbete med Mats MP Persson under deras ”Harplinge / Halmstad session”. Här bjuds vi på luftig och storslagen arenaproduktion, som jag så ofta går igång på. Så för min del var det lätt att falla för låten.

Apple Music Svensk Pop

White Flag var sista låten som jammades fram i replokalen innan det var dags att spela in och det var uppenbarligen den låt som var mest gjuten i arrangemanget från början och som krävde minst jobb.
Låten i sig uttrycker det exakta, tuffa ögonblicket att kasta in handduken och lämna sig till en okänd framtid. Det har en desperat, ”kniven mot strupen” vibb över sig och kan bli ditt nya anthem för att bryta upp och förändra livet. Om det så är att byta jobb, partner eller livsstil. Vad det är så behöver viktiga och starka ögonblick ett starkt soundtrack. Det är precis det vi får med singeln White Flag!

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.