High Jumping Jack fortsätter att skämma bort oss med sina låtar. Nya singeln heter White Flag och är likt de två tidigare låtarna ett samarbete med Mats MP Persson under deras ”Harplinge / Halmstad session”. Här bjuds vi på luftig och storslagen arenaproduktion, som jag så ofta går igång på. Så för min del var det lätt att falla för låten.

White Flag var sista låten som jammades fram i replokalen innan det var dags att spela in och det var uppenbarligen den låt som var mest gjuten i arrangemanget från början och som krävde minst jobb.
Låten i sig uttrycker det exakta, tuffa ögonblicket att kasta in handduken och lämna sig till en okänd framtid. Det har en desperat, ”kniven mot strupen” vibb över sig och kan bli ditt nya anthem för att bryta upp och förändra livet. Om det så är att byta jobb, partner eller livsstil. Vad det är så behöver viktiga och starka ögonblick ett starkt soundtrack. Det är precis det vi får med singeln White Flag!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.