Kan Sigrid göra en dålig låt?
Jag tror faktiskt inte det. Senast vi hörde henne var ju med sigeln Head on fire som släpptes tillsammans med Griff och som undertecknad var helt såld på. Nya singel It gets dark är definitivt inget undantag, utan det är en grym och storslagen poplåt med Norges skarkast lysande stjärna.

Favoriter Apple Music

It gets dark är skriven av sångerskan tillsammans med Emily Warren och Sylvester Willy Sivertsen och på låten sjunger sångerskan om att när allt blir mörk kan man ju ändå se stjärnorna. Lite att se livet från den ljusa sidan, även om det kanske är tufft.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.