Kan Sigrid göra en dålig låt?
Jag tror faktiskt inte det. Senast vi hörde henne var ju med sigeln Head on fire som släpptes tillsammans med Griff och som undertecknad var helt såld på. Nya singel It gets dark är definitivt inget undantag, utan det är en grym och storslagen poplåt med Norges skarkast lysande stjärna.

DOLBY ATMOS

It gets dark är skriven av sångerskan tillsammans med Emily Warren och Sylvester Willy Sivertsen och på låten sjunger sångerskan om att när allt blir mörk kan man ju ändå se stjärnorna. Lite att se livet från den ljusa sidan, även om det kanske är tufft.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011