Bad Bad Man representerar The Impliers signatur-sound. Här hittar vi elektroniska beats, syntar, vilt stämda gitarrer, rika lager av stämmor och introspektiva sårbara texter. Därtill demonstrerar singeln bandets kärlek till kontraster, i det här fallet med en mycket melodisk, upbeat och catchy produktion som möter mörkare teman och en känsla av vedergällning. 

bad bad man ansluter till människor djupt av en mängd olika personliga skäl, som vi alla vet har påverkats av, eller till och med är en ”bad bad man”. Den här låten skapar ett befriande utlopp för lyssnaren.” 

the impliers

Denna psykedeliska alt/indie-duon dök upp från Denvers underground-scen och blandar experimentell pop-rock med komplexa Beach Boys-stämmor.

Dan och Charles började göra musik tillsammans vid 15 års ålder och såg omedelbart stor framgång. Vid 17 års ålder fick deras låtar plats på album tillsammans med olika populära akter. Var och en bidrar med unika färdigheter och artisteri som sömlöst sammankopplar med den andra och låter deras musik gå från tighta, levande arrangemang till rå, eterisk atmosfär och sedan tillbaka igen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.