Knivskarpa gitarr-riff driver framåt medan omedelbart beroendeframkallande lager av elektro-möter explosion av energi. Låten Same Team ger oss olycksbådande, grubblande atmosfär som kompletterar dess existentiella frågeställningar. Sammantaget skapas en dynamiskt stark poplåt  som känns lika delar upplyftande och djup. 

Popmuzik Lover Patreon

Same Team är en av de första låtarna jag skrev för mitt kommande album. Jag hade gått igenom många personliga och arbetsrelaterade konflikter. Jag kände att jag hade dragits in i världar som jag inte förstod , och föra samtal med människor där vi bara inte pratade samma språk. Ett team går igenom upp- och nedgångar, men drar sig ofta samman för att bli ännu starkare, men i vissa fall gör det precis tvärtom. Jag började ifrågasätta: vad gör jag om det laget får mig att tvivla på mig själv och de beslut vi fattar?”

Alice Merton

Den officiella videon till Same Team ger både en uppfinningsrik visuell metafor och en subtil twist till låtens koncept. Alice Merton flyr till en avlägsen stuga som ligger djupt inne i bergen, isolerad från samhället och lämnar det förflutna bakom sig. När hon ger sig in i den omgivande skogen övertalas hon av en mystisk maskerad figur, kanske någon från hennes förflutna. Den pulserande spänningen kommer till sin spets med en överraskande slutlig uppgörelse.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011