Knivskarpa gitarr-riff driver framåt medan omedelbart beroendeframkallande lager av elektro-möter explosion av energi. Låten Same Team ger oss olycksbådande, grubblande atmosfär som kompletterar dess existentiella frågeställningar. Sammantaget skapas en dynamiskt stark poplåt  som känns lika delar upplyftande och djup. 

Apple Music

Same Team är en av de första låtarna jag skrev för mitt kommande album. Jag hade gått igenom många personliga och arbetsrelaterade konflikter. Jag kände att jag hade dragits in i världar som jag inte förstod , och föra samtal med människor där vi bara inte pratade samma språk. Ett team går igenom upp- och nedgångar, men drar sig ofta samman för att bli ännu starkare, men i vissa fall gör det precis tvärtom. Jag började ifrågasätta: vad gör jag om det laget får mig att tvivla på mig själv och de beslut vi fattar?”

Alice Merton

Den officiella videon till Same Team ger både en uppfinningsrik visuell metafor och en subtil twist till låtens koncept. Alice Merton flyr till en avlägsen stuga som ligger djupt inne i bergen, isolerad från samhället och lämnar det förflutna bakom sig. När hon ger sig in i den omgivande skogen övertalas hon av en mystisk maskerad figur, kanske någon från hennes förflutna. Den pulserande spänningen kommer till sin spets med en överraskande slutlig uppgörelse.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.