Ibland känns det som vi trampar vatten och inte kommer någon stans. Precis detta sjunger India Maxey om i nya singeln Treading Water. Funkiga basgångar kombineras med en moder popproduktion för att skapa en given radiohit. 

Nordiska Favoriter

Om du säger att någon trampar vatten menar de att de är i en otillfredsställande situation där de inte går framåt eller går framåt, bara stannar på samma plats. I mitt eget liv var jag i ett förhållande som knappt höll mig flytande och det kändes som att jag gjorde för många saker för andra människor och inte fokuserade tillräckligt på mig själv. När jag kom ur mitt förhållande mitt i covid var jag väldigt vilsen… att skriva den här låten var ett av de bästa minnen jag hade under lockdown. Låten skrevs på en dag och det var den bästa terapin jag någonsin haft!

India Maxey

India Maxey är en sångare och låtskrivare och producent. Hon är född och uppvuxen i sydvästra London och har sjungit och gjort musik hela sitt liv. Att spela trumpet i över 8 år, vara med i jazzband och performancegrupper, skapa musik och arbeta inom konsten är en del av vem hon är.

Hon har tagit examen från en 3-årig BA Honours Degree i musikproduktion, arbetat i studior med band och låtskrivare, och har ingående kunskap om branschen. Som produktionsassistent på The Voice UK träffade Indien en sångcoach på inspelningsplatsen som omedelbart hörde att hon hade potential och parade ihop henne med en musikproducent som hon fortfarande arbetar med än i dag.

Detta här är Indiens första soloprojekt, med många fler låtar på gång. Gillar man popinfluerade låtar i kombination med en stilfull estetik så är detta artisten för dig. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011