No Words är den första singeln från RHODES kommande album som utlovas vara en av hans mest personliga och känslomässigt starka hitintills. Efter att ha tagit ett steg tillbaka och gått igenom vad han beskriver som en omvälvande period, både professionellt och personligt. Övergick sångaren till att skriva och spela in en hel del musik under lockdown tillsammans med producenterna Rich Cooper och Ash Workman. Det kommande albumet kommer att bli RHODES första sedan hyllade debuten Wishes 2015.

Nordiska Favoriter

”Kärnan i den här låten är förlust. Närmare bestämt saknaden jag kände efter att ha trott att en dröm hade varit verkligheten ett kort ögonblick efter att jag vaknat. De stunderna kan verkligen göra att man tänker en hel del tankar. Så fort jag steg upp den morgonen satte jag mig vid pianot med en kaffe och texten bara strömmade ut. Låten handlar om att veta  att ingenting jag någonsin skulle kunna göra eller säga skulle kunna föra tillbaka en viss personen till mig. Jag bestämde mig för att inkludera den på albumet i sista minuten eftersom jag älskade den så mycket.’

RHODES

Högt flygande atmosfär och en rock-pop känsla som för tankarna till Robbie Williams storhetsdagar. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.