No Words är den första singeln från RHODES kommande album som utlovas vara en av hans mest personliga och känslomässigt starka hitintills. Efter att ha tagit ett steg tillbaka och gått igenom vad han beskriver som en omvälvande period, både professionellt och personligt. Övergick sångaren till att skriva och spela in en hel del musik under lockdown tillsammans med producenterna Rich Cooper och Ash Workman. Det kommande albumet kommer att bli RHODES första sedan hyllade debuten Wishes 2015.

Popmuzik Podcast

”Kärnan i den här låten är förlust. Närmare bestämt saknaden jag kände efter att ha trott att en dröm hade varit verkligheten ett kort ögonblick efter att jag vaknat. De stunderna kan verkligen göra att man tänker en hel del tankar. Så fort jag steg upp den morgonen satte jag mig vid pianot med en kaffe och texten bara strömmade ut. Låten handlar om att veta  att ingenting jag någonsin skulle kunna göra eller säga skulle kunna föra tillbaka en viss personen till mig. Jag bestämde mig för att inkludera den på albumet i sista minuten eftersom jag älskade den så mycket.’

RHODES

Högt flygande atmosfär och en rock-pop känsla som för tankarna till Robbie Williams storhetsdagar. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.