Troye Sivan släpper ännu en singel från soundtracket till filmen Three Monts där han själv spelar huvudrollen. På nya singeln Wait har den australiensiske sångaren bjudit in landskvinnan Gordi för att skapa en snygg duett med vackert retroskimmer över produktionen.

Popmuzik in Dolby Atmos

Wait är skriven av Troye tillsammans med Kaelyn Behr och Sophie Payten, samt producerad av Styalz Fuego.

Filmen Three Months är ett tonårsdrama om en kille som behöver vänta i tre månader för att veta om hans natt med en person gett honom HIV eller ej… Filmen är släppt via streamingtjänsten Paramount+ i USA förra veckan men tyvärr inte tillgänglig på tjänsten här i Sverige (än) av någon underlig anledning…

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.