Troye Sivan släpper ännu en singel från soundtracket till filmen Three Monts där han själv spelar huvudrollen. På nya singeln Wait har den australiensiske sångaren bjudit in landskvinnan Gordi för att skapa en snygg duett med vackert retroskimmer över produktionen.

Följ på Apple Music

Wait är skriven av Troye tillsammans med Kaelyn Behr och Sophie Payten, samt producerad av Styalz Fuego.

Filmen Three Months är ett tonårsdrama om en kille som behöver vänta i tre månader för att veta om hans natt med en person gett honom HIV eller ej… Filmen är släppt via streamingtjänsten Paramount+ i USA förra veckan men tyvärr inte tillgänglig på tjänsten här i Sverige (än) av någon underlig anledning…

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011