Andra singeln från artisten Better Be berättar historien om ett ögonblick när någon inser att personen de är kära i betyder mer för dem än i tidigare relationer, besläktad med ett riktigt ”a-ha”-ögonblick. Can’t hardly wait talar om kärlek i en ärlig och ren form och visar upp den oskyldighet människor känner när de befinner sig i en sådan situation. En mäktig produktion matchas med innerlig sång och country/folk-inspirerade inslag. 

Popmuzik Popcast

Efter att ha tillbringat tio år som turnerande musiker och Music Row flyttar Brandon Stanley tillbaka sitt fokus till sitt soloalias. Såhär beskriver Stanley resan tillbaka till sin egen artistkarriär: 

”Jag slets mellan Tennessees låtskrivarvärlden, med mitt hjärta är alltid i Kalifornien. Jag var väldigt förvirrad över hur jag skulle slå samman världarna. Men en dag, när jag körde runt i Houston, gick jag förbi en graffitimålad skylt som sa ”Be Someone.” Kanske var det AC:n som slog mig precis mitt i en varm julidag, eller en stund av klarhet. Jag bestämde mig den dagen för att kombinera båda mina passioner, att vara den låtskrivare artist som jag alltid velat vara.”

Better Be

Med inspiration från olika sidor av det musikaliska spektrumet kombinerar Stanleys sound och låtskrivarinflytandet från Music Row med västkustens blåsig vilda och fria kärna tillsammas med pop liknande Ed Sheerans gitarrledda melodier. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.