Andra singeln från artisten Better Be berättar historien om ett ögonblick när någon inser att personen de är kära i betyder mer för dem än i tidigare relationer, besläktad med ett riktigt ”a-ha”-ögonblick. Can’t hardly wait talar om kärlek i en ärlig och ren form och visar upp den oskyldighet människor känner när de befinner sig i en sådan situation. En mäktig produktion matchas med innerlig sång och country/folk-inspirerade inslag. 

Efter att ha tillbringat tio år som turnerande musiker och Music Row flyttar Brandon Stanley tillbaka sitt fokus till sitt soloalias. Såhär beskriver Stanley resan tillbaka till sin egen artistkarriär: 

”Jag slets mellan Tennessees låtskrivarvärlden, med mitt hjärta är alltid i Kalifornien. Jag var väldigt förvirrad över hur jag skulle slå samman världarna. Men en dag, när jag körde runt i Houston, gick jag förbi en graffitimålad skylt som sa ”Be Someone.” Kanske var det AC:n som slog mig precis mitt i en varm julidag, eller en stund av klarhet. Jag bestämde mig den dagen för att kombinera båda mina passioner, att vara den låtskrivare artist som jag alltid velat vara.”

Better Be

Med inspiration från olika sidor av det musikaliska spektrumet kombinerar Stanleys sound och låtskrivarinflytandet från Music Row med västkustens blåsig vilda och fria kärna tillsammas med pop liknande Ed Sheerans gitarrledda melodier. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.