Andra singeln från artisten Better Be berättar historien om ett ögonblick när någon inser att personen de är kära i betyder mer för dem än i tidigare relationer, besläktad med ett riktigt ”a-ha”-ögonblick. Can’t hardly wait talar om kärlek i en ärlig och ren form och visar upp den oskyldighet människor känner när de befinner sig i en sådan situation. En mäktig produktion matchas med innerlig sång och country/folk-inspirerade inslag. 

Skicka in din musik

Efter att ha tillbringat tio år som turnerande musiker och Music Row flyttar Brandon Stanley tillbaka sitt fokus till sitt soloalias. Såhär beskriver Stanley resan tillbaka till sin egen artistkarriär: 

”Jag slets mellan Tennessees låtskrivarvärlden, med mitt hjärta är alltid i Kalifornien. Jag var väldigt förvirrad över hur jag skulle slå samman världarna. Men en dag, när jag körde runt i Houston, gick jag förbi en graffitimålad skylt som sa ”Be Someone.” Kanske var det AC:n som slog mig precis mitt i en varm julidag, eller en stund av klarhet. Jag bestämde mig den dagen för att kombinera båda mina passioner, att vara den låtskrivare artist som jag alltid velat vara.”

Better Be

Med inspiration från olika sidor av det musikaliska spektrumet kombinerar Stanleys sound och låtskrivarinflytandet från Music Row med västkustens blåsig vilda och fria kärna tillsammas med pop liknande Ed Sheerans gitarrledda melodier. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011