Den svenska singer-songwritern Steffi Jeraldo är tillbaka med singeln Wildfire Mind. En upplyftande låt som handlar om en kvinna som vågar gå sin egna väg och som inte bryr sig om vad andra tycker. En fri själ som får stå för kvinnors egenmakt i samhället och med det en stärkande feministisk låt för att visa dem att de är  kapabla att uppnå vad som helst.

Popmuzik Podcast

Wildfire Mind är skriven av sångerskan tillsammans med Sean Trainor och Catie Offerman.

Steffi Jeraldo har bland annat setts i Idol 2011 och flyttade sedan till USA där hon studerat låtskrivande på Berklee College Of Music i Boston. Numera bor hon i den amerikanska musikens hjärta – Nashville där hon jobbar på sitt artisteri och ett kommande album.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011