Den svenska singer-songwritern Steffi Jeraldo är tillbaka med singeln Wildfire Mind. En upplyftande låt som handlar om en kvinna som vågar gå sin egna väg och som inte bryr sig om vad andra tycker. En fri själ som får stå för kvinnors egenmakt i samhället och med det en stärkande feministisk låt för att visa dem att de är  kapabla att uppnå vad som helst.

Apple Music

Wildfire Mind är skriven av sångerskan tillsammans med Sean Trainor och Catie Offerman.

Steffi Jeraldo har bland annat setts i Idol 2011 och flyttade sedan till USA där hon studerat låtskrivande på Berklee College Of Music i Boston. Numera bor hon i den amerikanska musikens hjärta – Nashville där hon jobbar på sitt artisteri och ett kommande album.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.