Den svenska singer-songwritern Steffi Jeraldo är tillbaka med singeln Wildfire Mind. En upplyftande låt som handlar om en kvinna som vågar gå sin egna väg och som inte bryr sig om vad andra tycker. En fri själ som får stå för kvinnors egenmakt i samhället och med det en stärkande feministisk låt för att visa dem att de är  kapabla att uppnå vad som helst.

Popmuzik Lover

Wildfire Mind är skriven av sångerskan tillsammans med Sean Trainor och Catie Offerman.

Steffi Jeraldo har bland annat setts i Idol 2011 och flyttade sedan till USA där hon studerat låtskrivande på Berklee College Of Music i Boston. Numera bor hon i den amerikanska musikens hjärta – Nashville där hon jobbar på sitt artisteri och ett kommande album.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.