Einangran från Färöarna ger oss en drömsk disco-inspirerad singeln med tydliga tillbakablickar till 80-talets syntdrivna ljudlandskap. På Koyri Heim sjunger de om en person som gör slut med sin respektive på klubben för att därefter gå direkt till dansgolvet och ångra sitt beslut. Något som leder till försoning innan kvällen är slut.

Popmuzik Popcast

Till låten får vi även en retro-doftande synthwave-inspirerad video som går i läckert lilablåa nyanser och utspelar sig i ett dimmigt mörker.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.