Yes! Glasgows finest, Belle and Sebastian är tillbaka!
Den 6:e Maj släpper de deras tionde album A Bit of Previous som då blir deras första nya album på sju år. Först ut från det är singeln Unnecessary Drama som du kan höra här i bloggen.

Skicka in din musik

Frontmannen Stuart Murdoch berättar att låten handlar om en ung person som experimenterar med vad det innebär att vara människa igen efter att ha tvingats sätta livet på paus under en tid. 

A Bit Of Previous spelades in i Belle and Sebastians hemstad Glasgow efter att pandemin satt stopp för deras planer på att åka till Los Angeles och spela in där. Resultatet är ett av deras mest varierade, direkta och spännande verk hittills enligt skivbolaget. Ett album där bandet hantera sitt åldrande med med värdighet, humor, musikalisk bravur och textmässig exakthet. 

I början av 2023 kommer bandet till Sverige för spelningar i både Göteborg och Stockholm.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011