Fairground Factory tar oss än en gång tillbaka till det härliga 80-talet med sin musik. Denna gång gör de det i form av den smäktande balladen Angelina.
Här får vi snygga synthar och smäktande stråkar som bygger upp stämningen medan Fairground Factory sjunger om heartbreak när känslorna inte räcker hela vägen i ett förhållande av olika anledningar.

Svensk Pop Apple Music

”Hon har varit tålmodig och väntat och han behöver tid för att hjälpa en som står honom mycket nära. Nu orkar hon inte längre… och inte han heller… Sometimes goodbye means I love you.”

Fairground Factory
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011