Fairground Factory tar oss än en gång tillbaka till det härliga 80-talet med sin musik. Denna gång gör de det i form av den smäktande balladen Angelina.
Här får vi snygga synthar och smäktande stråkar som bygger upp stämningen medan Fairground Factory sjunger om heartbreak när känslorna inte räcker hela vägen i ett förhållande av olika anledningar.

Apple Music Svensk Pop

”Hon har varit tålmodig och väntat och han behöver tid för att hjälpa en som står honom mycket nära. Nu orkar hon inte längre… och inte han heller… Sometimes goodbye means I love you.”

Fairground Factory
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.