Mellan distade elgitarrer och trap-inspirerat beat sjunger Toronto-baserade Juliana Eye om att alltid vara sen till festen. Late to the party är kommun ur känslan av hur social ångest och depression påverkar ens förmåga att socialisera. Trots ett dystert budskap bär produktionen på ett hoppfullt ljus om att våga dela med sig av sina innersta funderingar.

Skicka in din musik

”Du behöver inte alltid dela med dig av varje detalj, men att ge nära vänner och familj en upplysning om att du inte är på en bra plats mentalt kan vara till hjälp för ditt eget välbefinnande. Det är okej att vara öppen med vad du går igenom.

Juliana Eye

Med en gripande vokaler och en perfekt hybrid mellan radiovänlig pop och alternativ är den aktuella singeln en ostoppbar kraft som med all säkerhet kommer ta artisten ännu längre i karriären. Mitt favoritparti är de vackra körerna som kommer in i slutet på refrängerna. Stor eloge för produktionsvalen som bidrar till en svulstig och filmisk helhet som hela tiden överraskar och förändras. Det är med spänning vi ser fram emot musikskaparens EP som kommer i början av 2023.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011