Mellan distade elgitarrer och trap-inspirerat beat sjunger Toronto-baserade Juliana Eye om att alltid vara sen till festen. Late to the party är kommun ur känslan av hur social ångest och depression påverkar ens förmåga att socialisera. Trots ett dystert budskap bär produktionen på ett hoppfullt ljus om att våga dela med sig av sina innersta funderingar.

Popmuzik in Dolby Atmos

”Du behöver inte alltid dela med dig av varje detalj, men att ge nära vänner och familj en upplysning om att du inte är på en bra plats mentalt kan vara till hjälp för ditt eget välbefinnande. Det är okej att vara öppen med vad du går igenom.

Juliana Eye

Med en gripande vokaler och en perfekt hybrid mellan radiovänlig pop och alternativ är den aktuella singeln en ostoppbar kraft som med all säkerhet kommer ta artisten ännu längre i karriären. Mitt favoritparti är de vackra körerna som kommer in i slutet på refrängerna. Stor eloge för produktionsvalen som bidrar till en svulstig och filmisk helhet som hela tiden överraskar och förändras. Det är med spänning vi ser fram emot musikskaparens EP som kommer i början av 2023.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.