Florence + The Machine återvänder till våra streamingtjänster med singeln King som släpptes idag tillsammans med en musikvideo regisserad av Autumn De Wilde. Låten blir första smakprovet från kommande albumet som då följer upp High as Hope från 2018.

Favoriter Apple Music

Om låten berättar Florence Welch:

”Som artist har jag faktiskt aldrig tänkt så mycket på mitt kön. Jag körde mest på. Jag var lika bra som männen och jag gick bara ut och matchade dem varje gång. Men nu, när jag tänker på att vara kvinna i 30-årsåldern och i framtiden, känner jag plötsligt att jag sliter sönder min identitet och mina begär. Att vara en artist, men också att vilja ha en familj kanske inte är lika enkelt för mig som det är för mina manliga motsvarigheter. Jag hade nästan uteslutande manliga förebilder och för första gången kände jag en mur falla mellan mig och mina idoler eftersom jag måste fatta beslut som de inte behövde.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011