Ömsint och vackert omsluter Maria Deirisarris röst dig på The Same. En låt som passande nog släpptes på Alla hjärtans dag och visar upp extasen när man snubblar över en ny krälek. Produktionen är fjäderlätt med en simpel drömska ukulele. Varje del av låten går rakt in i hjärtat. Hon uppmanar sin ”andra hälft” att försiktigt överväga att öppna sig för henne och försäkrar sin partner om att den känsla hon känner inte har några gränser. 

Följ på Apple Music

Deirisarri ser alltid till att hylla sina latinska rötter och ser till att ta med en del där hon sjunger på just spanska även i aktuella singeln. Sångaren håller sig relativt poetisk genom hel låten och hon fantiserar om ”Hur blommorna blommar när jag är med dig”. Känslorna skölja över henne samtidigt som lyssnarna får uppleva allt tillsammans med henne. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.