Det svenska folk-rockbandet WITTMAR berättar en kärlekshistoria som utspelade sig under det brinnande kriget. Det är farföräldrarna till sångerskan Marika Wittmar och deras historia som vi får uppleva här.

Skicka in din musik

En sårad, dragspelande marinsoldat vaknar upp på ett sjukhusskepp ute på havet och möter för första gången sitt livs kärlek, den unga sjuksköterskan som vårdar honom. De börjar en intensiv brevväxling och drömmer om kärleken och en gemensam framtid, mitt i en mörk och hotfull värld där ingen vet om det finns en morgondag. Låten kom till när Marika, 75 år senare, hittade dessa brev och fick en chans att lära känna sina släktingar.

Du kan höra denna fängslande berättelse till tonerna av bandets musik här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011